Informasjon

HYGIENISK, STERK, ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG

HYGIENISK, STERK, ØKONOMISK OG MILJØVENNLIG


De hygieniske fordelene er åpenbare. SP-Pallen kan rengjøres gang på gang og fremstår etter vask som ny. Det gjør at SP-Pallen er spesielt egnet til miljøer som stiller store krav til hygiene som f.eks. næringsmiddelindustrien.

Sikkerhet


SP-Pallens rene overflate og runde hjørner senker risikoen for skader under håndtering. Pallens overside og underside er forsynt med friksjonskapende mønster som reduserer faren for at gods og paller sklir.

SP-Pallen er også ett sikkert valg når det stilles store krav til styrke og formstabilitet. EUR-pallen i størrelse 120x80x15cm tåler en belastning på 1500Kg. Langs- og tversgående labanker på undersiden av "bordet" fordeler vekten over hele flaten samtidig med at det gir en optimal stabilitet i alle retninger.

SP-Pallen er ikke én palle, men en palleløsning i flere størrelser.


En euro-palle i størrelsen 120x80x15cm (taravekt 20 kg) samt en halvpalle på 80x60x12,5cm (taravekt 6 kg). Denne fås både med og uten labanker. I tillegg er den nå også tilgjengelig som storpall i størrelse 120x100x15cm.
I dimensjonen 120x80x15cm fås pallen også med åpent gulv. Alle pallene finner du i vår produktoversikt.

SP-pallen leveres med svart som standardfarge. Mot pristillegg kan den leveres i flere farger.

Ulike oppgaver krever ulike paller.


Nå har SP-System Norge a/s muligheten til tilby et større spekter av palleløsninger for å møte kundenes ønsker og behov. I tillegg til SP-pallene tilbyr vi nå også lettpaller i euro-pall størrelse og en 1/3-pall med målene 40x80.

<<< Tilbake